Vaalit

Tapiolan seudun vihreät osallistuu omalta osaltaa vaalikampanjointeihin kokoamalla jäsenistöään kampanjatapahtumiin. Jäsenet ovat tervetulleita mukaan kampanjointiin itselleen sopivalla panostuksella. Yhdistyksen jäseniä on ehdolla useissa eri vaaleissa.

Vuonna 2024 presidentinvaaleissa kampanjointiin pariin otteeseen Tapiolan alueella: Kino Tapiolassa pidetyssä tilaisuudessa ja kauppakeskus Ainoassa. Vuodelle 2024 osuu myös Eurovaalit.

Vuoden 2023 eduskuntavaaleissa oli ehdolla useita tapiolalaisia vihreitä. Tapiolan seudulta eduskuntaan tulivat valituiksi Tiina Elo ja Saara Hyrkkö.

Tammikuussa 2022 järjestettiin aluevaalit, joissa oli ehdolla useita Tapiolan seudun vihreitä. Vaalipiirin kymmestä valitusta vihreästä kuusi (Henna Hiilamo, Saara Hyrkkö, Johanna Karimäki, Noora Koponen Henna Partanen ja Anu Rasinsalo) on Tapiolan seudun Vihreiden jäseniä.

Vuonna 2021 kesäkuussa pidettiin kuntavaalit, joissa TaVin jäsenehdokkaat menestyivät perinteiseen tapaan hyvin. Tapiolalaisia vihreitä on niin valtuuston jäseninä, kuin useissa eri lautakunnissa jäseninä.

 

Kuva: Anu Rasinsalo